+38-067-650-45-55
вул. Братиславська 52
Київ
24/7
  1. Головна

Правила відвідування ресторану

1. Загальні положення  
1.1. Ресторан Сhoice (надалі також — «Ресторан», «заклад») є приватним підприємством, та залишає за собою право встановлювати внутрішні правила та розпорядження для всіх осіб, що перебувають у закладі. Прийняття та дотримання правил та внутрішніх розпоряджень є обов’язковим для всіх осіб (персонал, та/ або відвідувачі), що перебувають на території Ресторану, та на прилеглій до Ресторану території.  

1.2. Режим роботи Ресторану: з понеділка по неділю з 10:00 до 6:00;  

1.3. Щодня, в ресторані діє «DRESS CODE» та «FACE CONTROL». Так, до ресторану не допускаються відвідувачі (надалі також - «Гості») в брудному, неохайному одязі та взутті. В літній період, до Ресторану не допускаються чоловіки та жінки в «сланцях», плавках, спортивних та/або коротких (купальних) шортах. Також забороняється відвідування ресторану у спортивному одязі та спортивному взутті.

1.4. Адміністрація Ресторану має право відмовити в обслуговуванні будь-якому відвідувачу, у разі якщо він створює незручності іншим Гостям Ресторану, або ображає їх своїми діями, поведінкою, висловлюваннями, звертаннями, а також у разі, якщо особа (Гість та/або Відвідувач) агресивно налаштований.

2. Правила ресторану  
2.1. Відвідувачі Ресторану зобов’язані виконувати всі вимоги адміністратора та співробітників служби охорони Ресторану, зокрема в будь-яких екстрених ситуаціях (масових заворушеннях, стихійних лихах, пожежах та ін.).  

2.2. У випадку умисного пошкодження майна Ресторану Гостем, він зобов’язаний відшкодувати завдані збитки. У випадку відмови Гостя від відшкодування завданих ним збитків Ресторану, адміністрація закладу залишає за собою право викликати поліцію.  

2.3. За рішенням та на розсуд адміністратора або охоронця, Гостю може бути відмовлено в допуску до закладу, у разі наявності у адміністратора  підстав вважати, що Гість перебуває у стані алкогольного, та/ або наркотичного сп’яніння.  

2.4. За рішенням та на розсуд адміністратора, співробітники Ресторану мають право зупинити продаж алкогольної продукції особами, що перебувають у стані сильного алкогольного сп’яніння.  

2.5. Діти та особи, що не досягли 18-річного віку відвідують заклад у супроводі батьків. Батьки самостійно несуть відповідальність за своїх дітей, які перебувають як на території Ресторану, так і на прилеглій до нього території.  

2.6. Адміністрація Ресторану не несе відповідальності за залишені без нагляду, забуті, загублені речі та особисті цінності (цінні речі, гроші). Адміністрація Ресторану також не несе відповідальності за залишені цінні речі та гроші, що здаються до гардеробу.  

2.7. Фото/ відео зйомка відвідувачів (один одного) закладу не забороняється, за умови надання Гостем дозволу на проведення такої зйомки, та за умови, що спалахи камери не створюють незручностей іншим Гостям.  

2.8. Ресторан та адміністрація закладу не несе відповідальності за шкоду, пов’язану з погіршенням здоров’я, якщо Гість має медичні протипоказання або алергію, про які він не попередив на початку замовлення.  

2.9. У разі погіршення стану здоров’я відвідувачів, співробітник(ки) закладу зобов’язані викликати швидку допомогу. Співробітникам, що не мають відповідної медичної освіти/ навичок/ атестації/ акредитації заборонено надавати першу медичну допомогу. 

2.10. У Ресторані використовуються  деякі продукти, які є алергенами. Страви, що містять зазначені продукти не рекомендовані до вживання Гостям, з сильними проявами алергії.  

2.11. Ресторан не несе відповідальності за шкоду, заподіяну здоров’ю та/ або майну Гостей, протиправними діями третіх осіб.  

2.12. У разі, якщо «номерок», що виданий відвідувачу в гардеробі, втрачено — одяг та/ або особисті речі видаються Гостю після пред'явлення документу, що посвідчує його особу, із занесенням відповідних відомостей до книги загублених речей та після перегляду запису камер відеоспостереження, в присутності Адміністратора закладу та працівника охорони.  

2.13. Розрахунок в Ресторані проводиться виключно в національній валюті — «гривні». Іноземні валюти для розрахунку не приймаються.  

2.14. Ресторан приймає до оплати платіжні картки MASTERCARD та VISA.  

3. В ресторані заборонено  
3.1.1. Приносити і вживати на території Ресторану будь-які власні напої (в тому числі алкогольні напої), продукти харчування, якщо інше не було обговорено та погоджено з адміністрацією ресторану заздалегідь.

3.1.2. Вживати та розповсюджувати на території Ресторану, а також на його прилеглій території, будь-які наркотичні засоби.  

3.1.3. Вхід на територію Ресторану, та на прилеглу до Ресторану територію працівників особистих служб безпеки Гостей (приватній охороні), окрім працівників державних силових структур, (представників) національної поліції, поліції охорони СБУ та ін.  

3.1.4. Проносити на територію Ресторану, та на прилеглу до Ресторану територію будь-яку холодну/ вогнепальну/ газову зброю, колючі та ріжучі предмети, вибухові пристрої та речовини. З міркувань безпеки відвідувачів, для забезпечення порядку в межах закладу, перед тим як допустити відвідувача до закладу, охорона Ресторану має право проводити поверхневу перевірку Гостей та їх речей. Під «поверхневою перевіркою» слід розуміти візуальний огляд Гостя/ речей Гостя, щодо якого існує достатньо підстав вважати, що він має при собі річ, що вважається забороненою в Ресторані, та становить загрозу життю чи здоров’ю відвідувачів або інших осіб.  

3.1.5. Проводити неузгоджені з Адміністрацією закладу масові акції, використовувати салюти, феєрверки, інші піротехнічні та вогняні засоби.  

3.1.6. Перебувати на території Ресторану, та на прилеглій до Ресторану території у стані сильного алкогольного та/ або наркотичного сп’яніння.  

3.1.7. Пересуватись по закладу у верхньому одязі.  

3.1.8. Робити співробітникам закладу непристойні та/ або нездійсненні пропозиції, принижувати чи ображати їх.  

3.1.9. Палити цигарки, сигари і трубки у непризначених для цього місцях на території Ресторану, та на прилеглій до Ресторану території.  

3.1.10. Перебування у внутрішніх приміщеннях Ресторану (залах) із тваринами. 

3.1.11. Танцювати на столах, кріслах, диванах.  

3.1.12. Проходити та перебувати у службових приміщеннях.  

3.1.13. Несанкціоновано користуватись майном/ технікою/ обладнанням Ресторану.

4. Зворотній зв’язок  
4.1. Просимо негайно інформувати адміністрацію закладу:  

4.1.1. У разі виникнення непередбачених ситуацій.  

4.1.2. У разі пошкодження обладнання або інвентарю.  

4.1.3. Про аварійні, нещасні випадки та інші інциденти, що відбулись на території Ресторану, та на прилеглій до Ресторану території.  

4.1.4. Про недоліки в організації роботи Ресторану, а також висловлювати свої побажання в спеціальній книзі «Пропозицій і скарг», із обов’язковим зазначенням свого імені та контактної інформації (телефон, електронна адреса, тощо).

Розповсюдити: